Στα Τρίκαλα το 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο
Τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν τον τόπο διεξαγωγής του 1ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 22 - 23 Ιανουαρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.
Τα Τρίκαλα θα αποτελέσουν τον τόπο διεξαγωγής του 1ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 22 – 23 Ιανουαρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.
Ανάμεσα στους στόχους του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων και τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.
Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, ενώ θα γίνει παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών από Ιατρούς νοσοκομείων της κεντρικής Ελλάδας.
Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων.
Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, τηλ. επικοινωνίας: 24310 73169).
Την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο (ώρες 18.30-20.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των πολιτών από γιατρούς για τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (Κάπνισμα, Λιπίδια, Διαβήτης, Υπέρταση, Μεταβολικό Σύνδρομο), ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ Στέφανος Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».
health.in.gr
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442