
Σύλληψη «Ελ Τσάπο»: Ο εισαγγελέας καλεί την ηθοποιό Κέιτ ντελ Καστίγιο
Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός Κέιτ ντελ Καστίγιο, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της σύλληψης του βαρώνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο». Η ηθοποιός φέρεται να βοήθησε για τη «μοιραία» συνέντευξη που πήρε ο Σον Πεν από τον καταζητούμενο.
Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός Κέιτ ντελ Καστίγιο, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της σύλληψης του βαρώνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο».
Η ηθοποιός φέρεται να μεσολάβησε για τη συνέντευξη που πήρε ο αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν από τον καταζητούμενο και η οποία βοήθησε στη σύλληψή του.
Ο 58χρονος μεξικανός καταζητούμενος συνελήφθη στις 8 Ιανουαρίου μετά από έρευνες 6 μηνών. Είχε δραπετεύσει από φυλακή υψίστης ασφαλείας, μέσω τούνελ.
Πλέον είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαδικασία που όπως όλοι εκτιμούν μπορεί να κρατήσει και έναν ολόκληρο χρόνο.
Οι μεξικανικές αρχές έχουν πάντως διαβεβαιώσει τόσο την Καστίγιο όσο και τον Σον Πεν ότι δεν τους αντιμετωπίζουν ως συνεργούς, αλλά θέλουν απλώς να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνάντηση και η συνέντευξη του «Ελ Τσάπο» με τον αμερικανό αστέρα.
Η συνέντευξη είχε δοθεί στον διάσημο ηθοποιό για λογαριασμό του περιοδικού Rolling Stone και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη σύλληψη.
Διαβάστε επίσης:
- Η συνέντευξη του βαρόνου στον Σον Πεν από το Rolling Stone
- Την έκδοση του «Τσάπο» στις ΗΠΑ μελετά η κυβέρνηση του Μεξικού
- «Ελ Τσάπο»: Ο ματαιόδοξος βαρόνος που ήθελε ταινία για τη ζωή του
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
- Oil Prices Surge as Red Sea and Hormuz Risks Mount
- Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν σε τράπεζα στη Γερμανία και τερμάτισαν πιθανή υπόθεση ομηρείας
- Το Ιράν έστειλε στους Χούθι πυραύλους και διοικητές των Φρουρών, λίγο πριν αποκλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα