Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομαλοποιούνται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Ομαλοποιούνται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο. Άνοιξαν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα, Ρίο- Αντίριο και Κεραμωτή- Λιμένας Θάσου. Προσκρούσεις πλοίων σε Μέθανα, Ελευσίνα και Πέραμα.

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο.

Στη γραμμή Φανερωμένη Σαλαμίνα-Πέραμα τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με έγκριση του πλοιάρχου. Επίσης, άνοιξαν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα, Ρίο- Αντίριο και Κεραμωτή- Λιμένας Θάσου.

Ανοιχτές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη και Κυλλήνη-Ζάκυνθος. Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η γραμμή Καβάλα-Πρίνου.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρηση να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Προσκρούσεις πλοίων

To απόγευμα του Σαββάτου στο Πέραμα το φορτηγό πλοίο AHTI R, σημαίας UNION COMORES, το οποίο ήταν προσδεδεμένο στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από ναυπηγείο (Ψυχάλη), προσέκρουσε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στο επίσης προσδεδεμένο πλοίο LA JOIE, σημαίας Παναμά. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν ζημιές στα δύο πλοία και απαγορεύτηκε ο απόπλους τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελευσίνα έσπασαν οι κάβοι πρόσδεσης πλοίων με αποτέλεσμα κάποια να προσκρούσουν μεταξύ τους, ενώ άλλα να προσαράξουν. Άμεσα ενημερώθηκαν από το τοπικό Λιμεναρχείο οι υπεύθυνοι των πλοίων για την ασφαλή πρόσδεσή τους.

Επίσης, τo βράδυ του Σαββάτου σε ιδιωτικό σκάφος που ελλιμενιζόταν στο λιμάνι των Μεθάνων έσπασαν οι κάβοι πρόσδεσης, με αποτέλεσμα την συνεχή πρόσκρουσή του στο λιμάνι. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν ζημιές στο σκάφος και στο λιμάνι.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει εξασθένηση των ανέμων αργότερα στα ανατολικά.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024