Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τσίμπησε» βαθμό στη βροχερή Λιβαδειά ο Ηρακλής

«Τσίμπησε» βαθμό στη βροχερή Λιβαδειά ο Ηρακλής

Τη δυναμική που έχει εκτός έδρας επιβεβαίωσε γι' άλλη μια φορά ο Ηρακλής, που απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Τσιλιανίδη στο 9', ενώ οι Βοιωτοί «απάντησαν» στο 37' με τον Γιακουμάκη.

Τη δυναμική που έχει εκτός έδρας επιβεβαίωσε γι’ άλλη μια φορά ο Ηρακλής, που απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Τσιλιανίδη στο 9′, ενώ οι Βοιωτοί «απάντησαν» στο 37′ με τον Γιακουμάκη.

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειξε το καλό πρόσωπο που έχει εμφανίσει στη διάρκεια της σεζόν μακριά από το «Καυτανζόγλειο» και πήρε την 4η ισοπαλία εκτός έδρας (έχει ακόμη 2 νίκες και 4 ήττες) από τον Λεβαδειακό που είχε ευκαιρίες, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που αγνοεί από τις 21 Δεκεμβρίου όταν είχε επιβληθεί με 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (σε 2 ματς που ακολούθησαν έχει μία ήττα και τη σημερινή ισοπαλία, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική).

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη βοιωτική πρωτεύουσα (καταρρακτώδης βροχή και ισχυρότατοι άνεμοι) οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν επηρεάστηκαν κι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια στο ματς ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα. Ο Τσιλιανίδης εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο κενό στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, μετά την ασίστ του Μπουκουβάλα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ (1-0) μόλις στο 9′.

Προσπάθησε να αντιδράσει το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου και στο 19΄ «άγγιξε» την ισοφάριση. Από το κόρνερ του Ντομοβτσίσκι, ο Μάντζιος κατέβασε τη μπάλα πολύ ωραία στην περιοχή και με δεξί σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον. Το 1-1 ήρθε για τους «πράσινους» πριν τη λήξη του ημιχρόνου. «Δράστης» ο Γιακουμάκης στο 37΄ με σουτ πάνω στην κίνηση μετά την απόκρουση των αμυντικών του Ηρακλή. Πίεσαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, είχαν το σουτ του Τσουρίκοφ στο 42′ από καλή θέση που έφυγε άουτ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στ’ αποδυτήρια.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξίσου γρήγορος και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν… γήπεδο στους «πράσινους» και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Λίγο έλλειψε να το πετύχουν στο 61′, μετά την παράλληλη σέντρα του Τσιλιανίδη, που έστειλε τη μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού, όπου οι Κυριακίδης και Πασάς απέτυχαν να σκοράρουν.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λεβαδειακός στο 68′ με τον Γιακουμάκη να αστοχεί από κοντά, μετά την ασίστ του Μαχαίρα, ενώ στο 70′ από το συρτό σουτ του Μάντζιου από πλάγια ο Χουάντερσον έδιωξε προσωρινά και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μπαρτολίνι προ του Γιακουμάκη. Σε μία από τις λίγες αντεπιθέσεις που έβγαλε στο δεύτερο μέρος ο «Γηραιός», ο Βέλλιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή (81′), αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο ίδιος και η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ.Αττικής)

Κίτρινες: Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Νικολάου, Γιακουμάκης, Μάγκας, Μεντί, Μαχαίρας – Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Τσιντώτας, Τσουρίκοφ (46΄ Γιάχιτς), Στάθης, Τριποτσέρης, Νικολάου, Μεντί, Μπεν, Ντομοβτσίσκι (57΄ Μερεμπασβίλι), Μάγκας (65΄ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν.Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης (90΄+2 Λουκίνας), Μπουλούτ (77΄ Τσότρας), Βέλλιος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Χαμός στη Euroleague: Κορυφαίος διαιτητής «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024