
Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος του Βελβεντού
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από τρίωρη κατάθεση στον ανακριτή Κοζάνης ο 40χρονος από το Βελβεντό, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του. Μέτα το πέρας της απολογίας εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 40χρονου.
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από τρίωρη κατάθεση στον ανακριτή Κοζάνης ο 40χρονος από το Βελβεντό, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 37χρονη σύζυγό του. Μέτα το πέρας της απολογίας εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 40χρονου.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, την οποία και ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της συζύγου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απέδωσε την ενέργεια στη συναισθηματική φόρτιση που τον κυρίευσε λόγω της απόφασης της συζύγου του να φύγει από το σπίτι και να πάρει τα τρία ανήλικα παιδιά τους μαζί της.
«Το ερωτικό πάθος και η θολούρα με έφεραν στο σημείο να αφαιρέσω ανθρώπινη ζωή. Ήταν λάθος απόφαση να το αποκρύψω» φέρεται να είπε κατά την απολογία του ο 40χρονος.
Ο συνήγορός του δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν προκύπτει καμία προμελέτη, σχεδιασμός, πρόθεση για διάπραξη τέτοιου απάνθρωπου αδικήματος και έκανε λόγο για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής.
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, η συνήγορος της οικογένειας της 37χρονης ανέφερε πως κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, για να ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού στη μητέρα του θύματος. Όπως τόνισε, το δικαστήριο χορήγησε την προσωρινή διαταγή και τα παιδιά μετέβησαν χθες στον Πειραιά, τόπο διαμονής των γονέων της 37χρονης.
Η δικάσιμος για την αίτηση αναστολής έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε η συνήγορος της οικογένειας, θα ακολουθήσει κύρια αγωγή για την οριστική ανάθεση της γονικής μέριμνας των παιδιών στη μητέρα της 37χρονης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό


