
Aπελευθέρωσε το Ιράν τους δέκα αμερικανούς ναύτες
Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν την απελευθέρωση των δέκα αμερικανών ναυτών, σύφμωνα με την ιρανική τηλεόραση, την επομένη του ξεσπάσματος της «μίνι κρίσης» στον Περσικό Κόλπο. Οι ιρανοί αξιωματούχοι είχαν κρατήσει δημόσια υψηλούς τόνους στην αρχή, καταγγέλλοντας -σε ομιλίες τους στην ιρανική τηλεόραση- τα σκάφη για παραβίαση εθνικών υδάτων, την οποία στη συνέχεια επίσης απέδωσαν σε τεχνική βλάβη.
Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν την απελευθέρωση των δέκα αμερικανών ναυτών, σύφμωνα με την ιρανική τηλεόραση, την επομένη του ξεσπάσματος της «μίνι κρίσης» στον Περσικό Κόλπο.
Το Ιράν κρατούσε από την Τρίτη τα πληρώματα δύο συνοδευτικών σκαφών αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον Κόλπο.
Το Πεντάγωνο ανέφερε πως τα σκάφη είχαν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα.
Οι ιρανοί αξιωματούχοι είχαν κρατήσει δημόσια υψηλούς τόνους στην αρχή, καταγγέλλοντας -σε ομιλίες τους στην ιρανική τηλεόραση- τα σκάφη για παραβίαση εθνικών υδάτων, την οποία στη συνέχεια επίσης απέδωσαν σε τεχνική βλάβη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως είχε μια «πολύ καλή συζήτηση» με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Αντι Μπέρναμ
- Κύπρος: Κλείδωσε το δείπνο Γκουτέρες με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμαν
- Ιστορικό χαμηλό 43 ετών για τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
