Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους αρραβώνες τους ανακοίνωσαν ο Ρούπερτ Μέρντοκ και η Τζέρι Χολ

Τους αρραβώνες τους ανακοίνωσαν ο Ρούπερτ Μέρντοκ και η Τζέρι Χολ

Τον αρραβώνα του με την αμερικανίδα πρώην μοντέλο και ηθοποιό, Τζέρι Χολ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της News Corp. Ρούπερτ Μέρντοκ. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες.

Τον αρραβώνα του με την αμερικανίδα πρώην μοντέλο και ηθοποιό, Τζέρι Χολ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της News Corp. Ρούπερτ Μέρντοκ.

«Ο κ. Ρούπερτ Μέρντοκ, πατέρας της Προυντένς, της Ελίζαμπεθ, του Λάκλαν, του Τζέιμς, της Γκρέις και της Κλόε Μέρντοκ, και η δεσποινίς Τζέρι Χολ, μητέρα της Ελίζαμπεθ, του Τζέιμς, της Τζόρτζια και του Γκάμπριελ Τζάγκερ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τους αρραβώνες τους».

Με τη λακωνική αυτή ανακοίνωση που δημοσίευσε στην εφημερίδα του, τους λονδρέζικους «Times», ο Μέρντοκ ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωπος της οικογενείας δήλωσε στους «Times» ότι ο 85χρονος μεγιστάνας του Τύπου και η 60χρονη Τζέρι Χολ «αγαπήθηκαν τους τελευταίους μήνες που βγαίνουν μαζί, αδημονούν να παντρευτούν και είναι ενθουσιασμένοι με το μέλλον τους».

Στην ιστοσελίδα του το περιοδικό «Slate» αναφέρει ότι εδώ και τέσσερις μήνες είχε γίνει γνωστή η σχέση του δισεκατομμυριούχου με την Τζέρι Χολ, διάσημη κυρίως χάρη στην πολύχρονη σχέση της με τον βρετανό ροκ-σταρ Μικ Τζάγκερ.

Το 2013 ο Ρούπερτ Μέρντοκ χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ, με την οποία είχε αποκτήσει τα δύο μικρότερα από τα έξι παιδιά του.

Η Τζέρι Χολ έζησε επί 23 συναπτά έτη στο πλευρό του τραγουδιστή των Rolling Stones, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά. Ο ανεπίσημος γάμος, που είχαν κάνει στο Μπαλί της Ινδονησίας, κηρύχθηκε άκυρος όταν χώρισαν το 1999. «Αυτό σημαίνει ότι ο γάμος της Χολ με τον Μέρντοκ θα είναι ο πρώτος της» γράφει το «Slate».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024