Ο Πιστόριους κατέθεσε έφεση για την κατηγορία δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ
Έφεση κατά της ενοχής του για δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ, κατέθεσε ο Όσκαρ Πιστόριους, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας. Ο Νοριοαφρικανός αθλητής, γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεγάλους αγώνες στίβου με τη χρήση προσθετικών μελών στα δύο πόδια, βρίσκεται τους τελευταίους τρεις μήνες σε κατ' οίκον περιορισμό σε σπίτι συγγενικού προσώπου του σε προάστιο της Πρετόρια.
Έφεση κατά της ενοχής του για δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ, κατέθεσε ο Όσκαρ Πιστόριους, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.
Ο Νοριοαφρικανός αθλητής, γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεγάλους αγώνες στίβου με τη χρήση προσθετικών μελών στα δύο πόδια, βρίσκεται τους τελευταίους τρεις μήνες σε κατ’ οίκον περιορισμό σε σπίτι συγγενικού προσώπου του σε προάστιο της Πρετόρια.
Ο 28χρονος Πιστόριους είχε πυροβολήσει την Στίνκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, αλλά απέδωσε την κίνησή του αυτή σε τραγικό λάθος και το δικαστήριο αποδέχθηκε τον ισχυρισμό του πως την πέρασε για διαρρήκτη.
Για την πράξη του αυτή καταδικάστηκε αρχικά σε φυλάκιση πέντε ετών για εξ αμελείας δολοφονία της φίλης του, αποφυλακίστηκε μετά από ένα χρόνο, αλλά η εισαγγελία άσκησε έφεση και η εναντίον του κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με 15ετή πoινή κάθειρξης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για τα προημιτελικά της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φτάνει τα 400 ματς καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άλεκ Πίτες συνεχίζονται, με τους Ισπανούν να γράφουν για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.