
Οι Αραβες θέλουν τον Μπερμπάτοφ στην Αλ Αΐν
Δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία θέλουν την Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι έτοιμη να προσφέρει διετές συμβόλαια με 2 εκ. ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους, στον Ντίμιταρ Μπρμπάτοφ.
Δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία θέλουν την Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι έτοιμη να προσφέρει διετές
συμβόλαια με 2 εκ. ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους, στον Ντίμιταρ Μπρμπάτοφ.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «gong.bg» αναφέρει ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έμφανίζεται διστακτικός στην πρόταση, κυρίως λόγω του προβληματισμού του αν πρέπει να φύγει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Η Αλ Αΐν πρόσφατα απέκτησε τον Ντανίλο Ασπρίγια από τη Λίτεξ Λόβετς με τις ίδιες απολαβές και έχει την έδρα της 130 χιλιόμετρα από το Ντουμπάι, στα σύνορα με το Ομάν. Πρόσφατα απέκτησε νέο γήπεδο, αξίας 39 εκ. ευρώ που χαρακτηρίστηκε αρχιτεκτονικό θαύμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους
- Παπαδάκη, συνήγορος Σπίρτζη: Ο χειρισμός της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Τζαβέλλα συνιστά παραδοχή
- Παναθηναϊκός: Πως έγινε η επιλογή του Γιάκομπ Νέστρουπ
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του






