Το πρώτο του βαθμό μετά από 35 ημέρες και τρεις σερί ήττες πήρε ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες στον εναρκτήριο αγώνα της 17ης ημέρας για την Super League που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου, απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τον Ατρόμητο, όπως δηλαδή είχε συμβεί και πριν από μερικά 24ωρα στην Κρήτη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας (α` αγώνας, φάση «16»).

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραχώρησαν την πρώτη εφετινή εντός έδρας ισοπαλία, είχαν δοκάρι στο 2ο λεπτό με τον Μπρίτο, όπως και ο Πλατανιάς στο 63` με τον Ανγκούλο.

«Εκρητικός» αλλά αναποτελεσματικός ήταν ο Ατρόμητος στο πρώτο 15λεπτο. Στο 2ο λεπτό, ο Μπρίτο ξέφυγε από την άμυνα του Πλατανιά όμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Ναπλεόνι βρήκε ωραία τον Λε Ταλέκ, εκείνος αφού βγήκε νικητής από τις κόντρες ξεπέρασε και τον Σωτηρίου, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς το σουτ ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να διώξει σε κόρνερ ο Μπανανά.

Ο Ατρόμητος απείλησε εκ νέου στο 14`. Από το σέντρα του Μπίτολο, ο Λε Ταλέκ ίσα-ίσα που πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου ο οποίος επιχείρησε κακή έξοδο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 40ο λεπτό, όμως το σουτ του Μουνάφο απέκρουσε πάνω στη γραμμή το Λαζαρίδης.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53ο λεπτό, από το σουτ του Ούμπιντες έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ στο 61ο λεπτό, ο Λε Ταλέκ βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου, τον ξεπέρασε, αλλά με το σουτ του έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι Χανιώτες ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 63ο λεπτό όταν από το βολέ του Ανγκούλο από πλάγια θέση, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρτι του Γκορμπούνοφ.

Στο 78` οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, όμως το σουτ του Στανισάβλιεβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Φυτανίδης, ενώ στο 82` ήταν η σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει όμως το πλασέ του Λημνιού απέκρουσε ο Σωτηρίου, ενώ στη συνέχεια ο Βάντερσεον απομάκρυνε σωτήρια προ του Ναπολεόνι. Οι δύο ομάδες έκλεισαν τον αγώνα έχοντας από ακόμη μία ευκαιρία.

Στο 90` το σουτ του Ναπολεόνι έδιωξε στη γωνία του ο Σωτηρίου, ενώ στις καθυστερήσεις, η μπάλα από την κεφαλιά του Ράμος πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Γκορμπούνοφ.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Ουσέρο, Φυτανίδης – Ράμος, Σωτηρίου

Ατρόμητος (Δέλλας):
Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κοντοές, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75` Λημνιός), Ούμπιντες, Μπρίτο (63` Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (85` Μπαστακός).

Πλατανιάς (Παράσχος)
: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν (73` Δημήτρης), Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87` Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (70` Στανισάβλιεβιτς).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ