Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστμας η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστμας η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα ο Ντιόντε Κρίστμας. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και τίθεται στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο στην Τρίπολη απέναντι στον Αρκαδικό. Το ντεμπούτο του 29χρονου πρώην παίκτη των Φοίνιξ Σανς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αναμένεται να γίνει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα ο Ντιόντε Κρίστμας. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και τίθεται στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο στην Τρίπολη απέναντι στον Αρκαδικό.

Το ντεμπούτο του 29χρονου πρώην παίκτη των Φοίνιξ Σανς με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αναμένεται να γίνει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρίστμας έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρώτα στον ΠΑΟΚ προς το τέλος της σεζόν 2010-11 και την αμέσως επόμενη χρονιά στο Ρέθυμνο, όπου μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κλείνοντας το πρωτάθλημα με μέσο όρο 18.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.0 ασίστ.

«Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα. Ήλθα σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες, αλλά εγώ επέστρεψα στην καλύτερη ομάδα και είμαι πανέτοιμος για να κερδίσω» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κρίστμας, προσθέτοντας ότι γνωρίζει την ιστορία της ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Νιώθω ότι θα αντιπροσωπεύσω μία «βαριά» φανέλα, με πολύ κόσμο από πίσω και με δυνατή θέληση για τη νίκη. Έχω να δώσω πολλά με την προσωπικότητά μου, θα παίξω όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τις νίκες και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ένα ακόμα πρωτάθλημα για την ΑΕΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024