
Σύσταση επιτροπής για την εισφοροδοτική ικανότητα των αυτοαπασχολούμενων
Σύσταση μεικτής τεχνικής επιτροπής των υπουργείων Εργασίας, Οικονομικών, εκπροσώπων φορέων των ανεξάρτητων απασχολουμένων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου αποφάσισαν ο Γ.Κατρούγκαλος με τον Τρ.Αλεξιάδη. Στόχος της Επιτροπής να μελετήσει και να διατυπώσει προτάσεις για τον εξορθολογισμό της εισφοροδοτικής ικανότητας των αυτοαπασχολουμένων σχετικά με τα όσα προβλέπονται στο νέο Ασφαλιστικό. Είχε προηγηθεί η δέσμευση του υπουργού Εργασίας για επανεξέταση του θέματος.
Η σύσταση μεικτής τεχνικής επιτροπής του υπουργείου Εργασίας, του υπουργείου Οικονομικών, εκπροσώπων φορέων των ανεξάρτητων απασχολουμένων (γιατρών, μηχανικών, δικηγόρων) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου αποφασίστηκε σήμερα, Παρασκευή, κατά τη συνάντηση του Γ.Κατρούγκαλου με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Στόχος της Επιτροπής θα είναι να μελετήσει και να διατυπώσει προτάσεις για τον εξορθολογισμό της εισφοροδοτικής ικανότητας των αυτοαπασχολουμένων αναφορικά με τα όσα προβλέπονται από τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)
- Η ΕΕ θα αποτρέψει τη Μόσχα να ωφεληθεί από τον πόλεμο στο Ιράν – Παγώνει το πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη
- Έφυγε από τη ζωή ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας Καρυωτάκη
- Ιερέας φέρεται να κατηγόρησε ακτιβίστρια για τη διπλή αυτοκτονία στην Ηλιούπολη, προκαλώντας αντιδράσεις
- Γαλλία: Ένας νεκρός και 219 τραυματίες στα επεισόδια μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League