
Πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο για τον πρίγκιπα Γεώργιο
Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε παιδί, ακόμη και για τα γαλαζοαίματα. Η βρετανική βασιλική οικογένεια αποφάσισε να μοιραστεί αυτή τη μοναδική στιγμή του πρίγκιπα Γεώργιου με δύο φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο μικρός πρίγκιπας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τη γαλάζια του σάκα στην πλάτη έξω από το νηπιαγωγείο.
Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε παιδί, ακόμη και για τα γαλαζοαίματα.
Η βρετανική βασιλική οικογένεια αποφάσισε να μοιραστεί αυτή τη μοναδική στιγμή του πρίγκιπα Γεώργιου με δύο φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μικρός πρίγκιπας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τη γαλάζια του σάκα στην πλάτη έξω από το νηπιαγωγείο κοντά στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας όπου μένει.
Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ του επέλεξαν το νηπιαγωγείο Westacre που ακολουθεί το σύστημα Μοντεσόρι και βρίσκεται σε ιδιωτικό δρόμο, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τον προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]
- Data centers: Η ΕΕ ευνοεί τους Big Tech εις βάρος του κλίματος
- Μήνυση σε Καρυστιανού από Φρονιμάκη, πρώην στέλεχος της Ελπίδας, για τα περί εκβιασμού της για το επίμαχο ακίνητο
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η στιγμή της εκκένωσης του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» [βίντεο]
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!

