Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στην Μ.Γιουνάιτεντ ο Αντνάν Γιανουζάι

Επιστρέφει στην Μ.Γιουνάιτεντ ο Αντνάν Γιανουζάι

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, Αντνάν Γιανουζάι, θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το υπόλοιπο της σεζόν, μετά από απόφαση της αγγλικής ομάδας να σταματήσει τον δανεισμό του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 20χρονος έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» στην αρχή της σεζόν, σε αναζήτηση ομάδας που θα του προσέφερε περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί βασικός.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, Αντνάν Γιανουζάι, θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το υπόλοιπο της σεζόν, μετά από απόφαση της αγγλικής ομάδας να σταματήσει τον δανεισμό του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 20χρονος έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» στην αρχή της σεζόν, σε αναζήτηση ομάδας που θα του προσέφερε περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί βασικός.

Ωστόσο, η παρουσία του στην Γερμανία δεν πέτυχε τον συγκεκριμένο στόχο, με τον Βέλγο να έχει συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα σε μόλις τρία παιχνίδια.

Έχει συνολικά 12 συμμετοχές με την Ντόρτμουντ χωρίς να έχει ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα, ενώ το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» ήταν στην εντός έδρας ήττα 1-0 από τον ΠΑΟΚ για το Europa League στις 10 Δεκεμβρίου.

«Ο Αντνάν θα επιστρέψει άμεσα στην πρώτη ομάδα» ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ για τον Γιανουζάι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και μετράει 22 συμμετοχές με προπονητή τον Λουίς φαν Γκάαλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024