Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Κλείνει το μάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση εν όψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωση που έκανε από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η τοποθέτησή του ερμηνεύεται ως νεύμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς καλεί τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν «για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία» χωρίς «συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες» μακριά από τον λαϊκισμό.

Απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση εν όψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωση που έκανε από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης. Ωστόσο, η τοποθέτησή του ερμηνεύεται ως νεύμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς καλεί τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν «για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία» χωρίς «συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες» μακριά από τον λαϊκισμό.

Στη δήλωση του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, απηύθηνε έκκληση για μαζική συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο και πρόσθεσε: «Οι νεοδημοκράτισσες και οι νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε υποδείξεις, ούτε καθοδήγηση. Θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι, και πρώτος εγώ» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στους δημοσιογράφους.

Για τη μελλοντική στάση του, τόνισε: «Θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη γραμμή της παράταξης, όποια κι αν είναι η επιλογή της βάσης. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητα και για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή κεντροδεξιά παράταξη, που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία».

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στον α’ γύρο και επέμεινε στις αρχές που ο ίδιος ανέδειξε με την υποψηφιότητά του «για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στον διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας. Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από τον λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024