Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Alfa Romeo SUV: Αποκάλυψη εκ των έσω

Alfa Romeo SUV: Αποκάλυψη εκ των έσω

Οι σχεδιαστές των Ιταλών παίζουν με τη δημοσιότητα και τους συμβολισμούς δίνοντας το πρώτο επίσημο δείγμα από το πρώτο SUV της Alfa Romeo.

O επικεφαλής σχεδιασμού της Fiat Chrysler Automobiles, Ralph Gilles ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια εικόνα με το συνάδελφό του και διάσημο σχεδιαστή Lorenzo Ramaciotti καθισμένο στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι άλλο από το πρώτο SUV της Alfa Romeo.

Όπως είναι γνωστό το ιταλικό SUV που αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς και έχει ήδη δώσει το στίγμα του ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει σταθεί δυνατή η αποκωδικοποίηση οποιασδήποτε σχεδιαστικής λεπτομέρειας του τελικού προϊόντος μιας και στις δοκιμές εξέλιξης εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από τροποποιημένες εκδοχές αμαξώματος του Fiat 500L.

Αυτή λοιπόν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου ιταλικού SUV το οποίο φαίνεται να διαθέτει ένα ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό με επιρροές από την Giulia όπου θα βασίζεται το νέο μοντέλο της Alfa Romeo.

Έτσι, το νέο SUV αναμένεται να διατηρήσει την πισωκίνητη διάταξη, προσφέροντας φυσικά και τετρακίνηση, διαμορφώνοντας το προφίλ ενός σπορ εκπροσώπου του είδους.

Εκτός από την αρχιτεκτονική της Giulia το νέο SUV θα διαθέτει και αντίστοιχη γκάμα κινητήρων προσφέροντας επιλογές βενζίνης και diesel 2,0 και 2,2 λίτρων αλλά και πετρελαιοκινητήρα V6 ενώ θέση στην γκάμα θα βρει και ο V6 κινητήρας που εξέλιξε η Ferrari για την κορυφαία έκδοση της Giulia ο οποίος με ισχύ 510 ίππων θα εξοπλίσει –και- την ισχυρότερη έκδοση του πρώτου crossover της Alfa Romeo, φιλοδοξώντας να φέρει σε δύσκολη θέση αντιπάλους όπως η BMW X3 M και η Μercedes-AMG GLC.

Ενδεικτικό είναι ότι στελέχη της Alfa Romeo έχουν ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι το ιταλικό crossover θα επιχειρήσει να διεκδικήσει τον τίτλο του ταχύτερου γύρου για crossover στο Nurburgring.

auto.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024