Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το επιτυχημένο «The Notebook» στο ελληνικό σανίδι με ξένους ηθοποιούς

Το επιτυχημένο «The Notebook» στο ελληνικό σανίδι με ξένους ηθοποιούς

Tους Forced Entertainment φιλοξενεί, από τις 28 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, το Bios για την παρουσίαση της παράστασης The Notebook, που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Άγκοτα Κριστόφ. Οι Forced Entertainment παρουσιάζουν την πιο πρόσφατη περφόρμανς τους που έχει λάβει θετικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο. H ιστορία δύο δίδυμων αδελφών που καταφεύγουν στην ουγγρική […]

Tους Forced Entertainment φιλοξενεί, από τις 28 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, το Bios για την παρουσίαση της παράστασης The Notebook, που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Άγκοτα Κριστόφ.

Οι Forced Entertainment παρουσιάζουν την πιο πρόσφατη περφόρμανς τους που έχει λάβει θετικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο. H ιστορία δύο δίδυμων αδελφών που καταφεύγουν στην ουγγρική εξοχή κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και μένουν στην εξαθλιωμένη φάρμα της γιαγιάς τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο, είναι η υπόθεση.

Όσο ο πόλεμος βαθαίνει, εμφανίζονται ως αγωνιζόμενοι ηθικολόγοι που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους ακολουθώντας ηθικούς κανόνες την ίδια στιγμή που η κεντρική Ευρώπη καταρρέει από τη διαφθορά, τη σκληρότητα και τον οπορτουνισμό.

Σε σκηνοθεσία του Tim Etchells, το The Notebook είναι ένας εκτυλισσόμενος κόμπος αφελούς λογικής που πλέκει το σκοτεινό και υποδόριο χιούμορ που αναδύεται από τις δυσχερείς συνθήκες πολέμου – θέτοντας ερωτήματα προσωπικής ηθικής και πολιτικής σε ένα ευρύτερο πολεμικό κλίμα, ερωτήματα που μας απασχολούν έντονα στον σύγχρονο σημερινό κόσμο.

Ο Tim Etchells και ο Richard Lowdon των Forced Entertainment αφηγούνται την ιστορία των διδύμων δίπλα – δίπλα σε μια ανησυχητική και αφύσικη διπλή δράση η οποία παγιδεύει δύο άτομα μέσα σε μία φωνή και σε κοινή αντίληψη.

Ο Tim Etchells, καλλιτεχνικός διευθυντής της ομάδας υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης. Στην Αθήνα το κοινό θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να τον δει επί σκηνής να πρωταγωνιστεί στην παράσταση, πράγμα που συμβαίνει για τρίτη φορά στην 32χρονη πορεία της ομάδας.

Πληροφορίες

Πειραιώς 84, Αθήνα
Πέμπτη 28 – Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 & 10 ευρώ (φοιτητικό)
Προπώληση: viva.gr

Συντελεστές:
Σύλληψη- Δραματουργία: Forced Entertainment
Σκηνοθεσία: Tim Etchells
Περφόρμερς: Tim Etchells & Richard Lowdon
Μετάφραση: Χρύσα Τσαμαδού/ Εκδόσεις Εξάντας, 1987

Η ομάδα των Forced Entertainment αποτελείται από τους: Robin Arthur, Tim Etchells (καλλιτεχνικός διευθυντής), Richard Lowdon (Designer), Claire Marshall, Cathy Naden and Terry O’Connor.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει συζήτηση των Forced Entertainment με το κοινό
*Με την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024