Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Budd-e Concept: Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και των gadgets... αλά VW

VW Budd-e Concept: Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και των gadgets… αλά VW

To αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο που θα παρουσιάσουν οι Γερμανοί στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas επανέρχεται στο προσκήνιο ρίχνοντας λίγο ακόμα φως σε ένα concept που, σύμφωνα με τις συστάσεις θα αναλάβει να οδηγήσει τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

Η γερμανική φίρμα αποκαλύπτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ από το νέο πρωτότυπο μοντέλο που επιφυλάσσει για την μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο που ανοίγει τις πύλες της στις 5 Ιανουαρίου 2016 στο Las Vegas.

Αυτή την φορά πρόκειται για το πίσω τμήμα του πρωτότυπου μοντέλου το οποίο, σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις θα αναλάβει να συστήσει το μέλλον για διαφορετικές πτυχές της τεχνολογίας αυτοκινήτων. Όπως και να έχει, μια προσεκτική παρατήρηση στην νέα αποκάλυψη, δίνει μια ιδέα για την ονομασία του η οποία φαίνεται να είναι «Budd-e».

Η γερμανική φίρμα δεν δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις, ωστόσο σύμφωνα με τις συστάσεις θα πρόκειται για ένα νέο concept car και όχι συνεχιστή κάποιου παλιού μοντέλου το οποίο φιλοδοξεί να δώσει το στίγμα του μέλλοντος των αυτοκινήτων, τόσο σε ό,τι αφορά το ηλεκτροκίνητο σκεπτικό όσο και την εξέλιξη των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, ηλεκτρικό σκέλος, η γερμανική φίρμα αναφέρει ότι το νέο concept car θα συστήσει: «μια νέα εποχή προσιτών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων με μεγάλη αυτονομία» χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω σχετικά με την τεχνολογία του. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι μπαταρίες με τις οποίες θα εξοπλίζεται θα εξασφαλίζουν αυτονομία πάνω από 300 χλμ.

Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος, την εξέλιξη των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, η VW μέσω του νέου concept θα συστήσει την νέα γενιά τεχνολογιών οι οποίες θα ενσωματωθούν σταδιακά στα προϊόντα της και οι οποίες υπόσχονται πολύ περισσότερες δυνατότητες σε επίπεδο συνδεσιμότητας με άλλες έξυπνες συσκευές, αλλά και σε επίπεδο αλληλεπίδρασής τους με τον οδηγό και το περιβάλλον.

Σε ανεπίσημο επίπεδο, σε σχέση με τον χαρακτήρα του νέου concept, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλεκτροκίνητο minivan.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024