
Μεγάλη πυρκαγιά σε πολυώροφο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε πολυτελές, πολυώροφο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, λίγες ώρες πριν από το σόου πυροτεχνημάτων για την αλλαγή του έτους. Αξιωματούχος δήλωσε στο δίκτυο Al Arabiya ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί από τη φωτιά και οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε πολυτελές, πολυώροφο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, λίγες ώρες πριν από το σόου πυροτεχνημάτων για την αλλαγή του έτους.
Το πεντάστερο ξενοδοχείο, στο κέντρο του Ντουμπάι, κοντά στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, τον πύργοBurj Khalifa, καίγoνταν σε μεγάλο μέρος του, σύμφωνα με εικόνες από διεθνή δίκτυα.
Όπως μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχου της Πολιτικής Προστασίας στο δίκτυο Al Arabiya, δεν υπάρχουν τραυματισμοί από την πυρκαγιά και οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο gulfnews, η φωτιά που εκδηλώθηκε στον 52ο όροφο του κτιρίου έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση
- Καλαμάτα: Έρευνες για την «εκτέλεση» 44χρονου σε στάβλο – Γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά το θύμα
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Εκτεθειμένα τα δικαστήρια απέναντι σε φαινόμενα βίας



