
ΠΑΣΟΚ: Οι εορταστικές ΠΝΠ συνεχίζονται
Η κυβέρνηση κλείνει το 2015 με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «γεμάτη ρουσφέτια και άσχετα θέματα» σχολιάζει την το ΠΑΣΟΚ την παραμονή των Πρωτοχρονιάς. «Οι "εορταστικές" ΠΝΠ συνεχίζονται... ΠΝΠ τα Χριστούγεννα, ΠΝΠ την Πρωτοχρονιά, Άντε και καλή φώτιση» λέει το κόμμα.
Η κυβέρνηση κλείνει το 2015 με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «γεμάτη ρουσφέτια και άσχετα θέματα» σχολιάζει την το ΠΑΣΟΚ την παραμονή των Πρωτοχρονιάς.
«Οι “εορταστικές” ΠΝΠ συνεχίζονται… ΠΝΠ τα Χριστούγεννα, ΠΝΠ την Πρωτοχρονιά, άντε και καλή φώτιση» ξεκινά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.
«Άλλη μια ΠΝΠ γεμάτη ρουσφέτια, άσχετα θέματα και διατάξεις που η αδιαφορία και η ανικανότητα των υπουργών δεν αντιμετώπισε στην ώρα τους. Αυταρχισμός, αλαζονεία και περιφρόνηση των θεσμών και του Κοινοβουλίου.
»Και βέβαια η παράταση ισχύος της ΠΥΣ που απαγορεύει τις προσλήψεις επιβεβαιώνει ότι το “δούλεμα” των πολιτών συνεχίζεται κανονικά.
»Τα περί 45.000 προσλήψεων το 2016 αποδείχτηκαν και αυτά …λόγια Τσίπρα, αφού ο αριθμός θα καθορισθεί κατ’ εξαίρεση μετά από έγκριση της τρόικας.
Αποφασίζομεν λοιπόν, υπογράφομεν και κοροιδεύομεν!» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι Ουκρανοί χτύπησαν εργοστάσιο λιπασμάτων στη ρωσική περιφέρεια Βόλογκντα
- Ανδρουλάκης: Ανοίξαμε νέο δρόμο ελπίδες, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να βάλει τέλος σε μία πολιτική που καθηλώνει την κοινωνία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.04 – 02.05.2026]
- ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Κοβέσι: Η κυβέρνηση θα έπρεπε ή να απαντήσει ή να παραιτηθεί – Επιτίθενται και υβρίζουν
- LIVE: Φιορεντίνα – Σασουόλο
- Ο Μητσοτάκης καταδικάζει την επίθεση στις ΗΠΑ -« Tέτοια περιστατικά δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ανεκτά»
