
Μετά τις πλημμύρες, η καταιγίδα Φρανκ χτυπά τη βόρεια Βρετανία
Φόβους για νέες πλημμύρες φέρνει η καταιγίδα Φρανκ στη βόρεια Βρετανία, με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους να έχουν ήδη προκαλέσει εκτεταμένα προβλήματα στη Βόρεια Ιρλανδία και την Σκωτία. Επί ποδός οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.
Φόβους για νέες πλημμύρες φέρνει η καταιγίδα Φρανκ στη βόρεια Βρετανία, με τις έντονες βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους να έχουν ήδη προκαλέσει εκτεταμένα προβλήματα στη Βόρεια Ιρλανδία και την Σκωτία. Επί ποδός οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.
Ο Φρανκ έχει ήδη κόψει το ρεύμα σε 5.500 σπίτια στη βόρεια Ιρλανδία, ενώ στην Σκωτία βρίσκονται σε ισχύ 60 προειδοποιήσεις για κίνδυνο πλημμύρας.
Για περιοχές της Ουαλίας και της Αγγλίας έχουν εκδοθεί άλλες 47 προειδοποιήσεις.
Οι άνεμοι από την καταιγίδα έχουν ήδη ρίξει δέντρα και προκαλέσει προβλήματα και στο οδικό δίκτυο.
Στο Βόρειο Γιόρκσαϊρ επίσης, γέφυρα κατέρρευσε στο Τάντκαστερ:

Παράλληλα, σε περιοχές της Σκωτίας (στο Νιούτον Στιούαρτ, το Ντάμφρις και το Γκάλογουεϊ) σημειώθηκαν ήδη το πρωί της Τρίτης οι πρώτες απομακρύνσεις κατοίκων εξαιτίας του φόβου υπερχείλισης του ποταμού Κρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε
- Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη που λειτουργούσε παράτυπο γηροκομείο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- Ινφαντίνο: «Αν κάποιος αγοράσει εισιτήρια του Μουντιάλ για δύο εκατομμύρια, δώρο από εμένα ένα χοτ ντογκ!»
- Ο Τεντ Τέρνερ ήθελε να σώσει τον κόσμο: Μεγιστάνας, μαχητής, διεθνιστής – Το ρίσκο του CNN, το λάθος της Τζέιν Φόντα και ο Πούτιν


