
Βούλτεψη: Τι με ενόχλησε στα θεωρεία και δεν ψήφισα για το Σύμφωνο
Τους λόγους για τους οποίους απουσίασε συνειδητά από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη. Είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα», επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας: «Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος.»
Τους λόγους για τους οποίους απουσίασε συνειδητά από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή εξήγησε μιλώντας στo Mega η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.
Είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα», επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας:
«Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος.
» Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.»
Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας υποστήριξε: «Το κάνουν επειδή το θεωρούμε τόσο εξωπραγματικό, αν εμείς δεν το θεωρούσαμε τόσο εξωπραγματικό δεν θα είχαν και λόγο να το κάνουν.»
Διαβάστε επίσης:
- Σύμφωνο Συμβίωσης: Αυτοί που απουσίαζαν και αυτοί που ψήφισαν «όχι»
- Νόμος του κράτους το σύμφωνο συμβίωσης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανατροπή σκάφους ανάμεσα σε Σαν Φρανσίσκο και Αλκατράζ – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος
- Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι επεκτείνει την «προληπτική προσαγωγή» και σε ανηλίκους
- Τραμπ: Οι επιθέσεις στο Ιράν θα συνεχιστούν μέχρι να πω ότι αρκεί
- ΗΠΑ: Κύμα ζέστης-ρεκόρ πλήττει τις δυτικές περιοχές και εξαπλώνεται στις ανατολικές ακτές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε εμπορικά πλοία στην Οδησσό
- Σφοδροί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στα παράλια του Ορμούζ – Επιθέσεις του Ιράν σε αμερικανικά πλοία