
Επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ο S. Loeb
Ως ιδιοκτήτης αγωνιστικής ομάδας πρόκειται να επιστρέψει ο S. Loeb στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ εξασφάλισε ο S. Loeb καθώς η αγωνιστική ομάδα την οποία έχει δημιουργήσει θα αφοσιωθεί στα ράλλυ, εγκαταλείποντας σταδιακά τις πίστες.
«H oμάδα δημιουργήθηκε με σκοπό να συμμετάσχει σε ράλλυ. Αποφασίσαμε να αγωνιστούμε σε πίστα κυρίως γιατί εκεί θα συνέχιζα την καριέρα μου, ωστόσο, γνωρίζαμε πως μια ημέρα τα ράλλυ θα επέστρεφαν στην ατζέντα μας».
«Δεν βιαστήκαμε, αντιθέτως περιμέναμε μέχρι να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η συμμετοχή στα ράλλυ είναι πολύ σημαντική για το Dominique, τον Daniel και εμένα. Εκεί ξεκίνησαν όλα, ζήσαμε μοναδικές στιγμές και ελπίζουμε πως θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες και με την ομάδα», δήλωσε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, η ομάδα του οποίου θα συμμετάσχει το 2016 στην μικρότερη κατηγορία (Junior).
Σε αυτήν την προσπάθεια ο S. Loeb δεν θα είναι μόνος του. Δίπλα του θα σταθούν δύο πολύ στενοί φίλοι του. Ο επί σειρά ετών συνοδηγός του, D. Elena και ο συνεργάτης του D. Heintz.
auto.in.gr
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- «Όλη η δυστοπία των ΗΠΑ σε μια viral φωτογραφία» – Οι νεοναζί Patriot Front στο φακό του Reuters
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Έφτασε μέχρι την Αττική και την Κόρινθο το τοξικό νέφος


