Έδωσαν 200.000 δολάρια για να κλωνοποιήσουν τον σκύλο τους δις
Οικογένεια Βρετανών απευθύνθηκε σε ειδική κλινική στη Νότια Κορέα και κλωνοποίησε το σκυλάκι τους, τον Ντύλαν, που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο από ανακοπή. Τώρα περιμένουν και τον δεύτερο κλώνο του Ντύλαν, ενώ το κόστος της διαδικασίας έφτασε τα 200.000 δολάρια.
Οικογένεια Βρετανών απευθύνθηκε σε ειδική κλινική στη Νότια Κορέα και κλωνοποίησε το σκυλάκι τους, τον Ντύλαν, που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο από ανακοπή.
Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, ήρθε τελικά στη ζωή τους, ανήμερα των Χριστουγέννων, το μπόξερ κλώνος, που το ονόμασαν «Chance», δηλαδή «Ευκαιρία».
Το σκυλάκι γεννήθηκε από παρένθετη σκύλα με καισαρική τομή, ενώ το ζευγάρι των Βρετανών παρακολούθησε τον τοκετό. Τώρα περιμένουν με ανυπομονησία και τον δεύτερο κλώνο του Ντύλαν.
Το κόστος και για τις δύο κλωνοποιήσεις θα ανέλθει σε 200.000 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς
- Ζουλιάν Μπιάνκον: Το «γαλλικό κλειδί» του Ολυμπιακού
- Από την ιατρική μέχρι το διάστημα – Τα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε
- Ισραήλ: Το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων στη Γάζα ανέστειλε τη λειτουργία του
- Καλαμάτα: Τροχαίο με ΙΧ που έπεσε στον ποταμό Άρι – Απεγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν

