
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Σπείρα που μετέφερε και εισήγαγε στην Ελλάδα από τη δυτική Ευρώπη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη), τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στην εγχώρια αγορά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 9 κιλά κοκαΐνης.
Σπείρα που μετέφερε και εισήγαγε στην Ελλάδα από τη δυτική Ευρώπη μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνη και κάνναβη), τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στην εγχώρια αγορά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 9 κιλά κοκαΐνης.
Κατασχέθηκαν επίσης 23 γραμμάρια κάνναβης, 2 περίστροφα, 95 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 29.900 ευρώ, 1 φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών και 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.
Η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης ανέρχεται στο ποσόν του 400.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καβάλα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διαρροή επικίνδυνου φορτίου από φορτηγό στην Εγνατία Οδό
- Γιορτή σήμερα 1 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]
- Έτοιμος για το παιχνίδι με την Αυστρία ο Γιαμάλ: «Μπορώ να παίξω 90 λεπτά»
- Καιρός: Ποδαρικό με υψηλές αλλά όχι ακραίες θερμοκρασίες κάνει ο Ιούλιος – Γιατί δεν μας επηρέασε ο «θερμικός θόλος»
- Σοκ: Ερευνάται για παιδική πορνεία ο Αλεσάντρο Μπαστόνι



