Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: «Χριστουγεννιάτικη» απόβαση 4.500 τουριστών κρουαζιερόπλοιου

Ηράκλειο: «Χριστουγεννιάτικη» απόβαση 4.500 τουριστών κρουαζιερόπλοιου

«Πλημμύρισε» από τουρίστες το Ηράκλειο ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς στο λιμάνι της πόλης κατέπλευσε στις 8:00 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «MSC FANTASIA» με 4.360 επιβαίνοντες και 1.330 μέλη πληρώματος. Οι τουρίστες καλωσορίστηκαν με κέρασμα γλυκών και τσικουδιάς, άκουσαν τα κρητικά κάλαντα με λύρες και λάουτα, ενώ χορευτές με μινωικά ενδύματα και παραδοσιακές στολές του νησιού χόρεψαν εντυπωσιάζοντάς τους.

«Πλημμύρισε» από τουρίστες το Ηράκλειο ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς στο λιμάνι της πόλης κατέπλευσε στις 8:00 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «MSC FANTASIA» με 4.360 επιβαίνοντες και 1.330 μέλη πληρώματος.

Οι επισκέπτες και το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας «MSC CRUISES» έτυχαν θερμής υποδοχής από τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, που οργάνωσε εκδήλωση για το καλωσόρισμά τους.

Οι ξένοι επισκέπτες έζησαν ανήμερα των Χριστουγέννων την κρητική φιλοξενία με κέρασμα γλυκών και τσικουδιάς, καθώς και παραδοσιακό κρητικό μουσικό πρόγραμμα. Οι τουρίστες άκουσαν τα κρητικά κάλαντα με λύρες και λάουτα, ενώ χορευτές με μινωικά ενδύματα και παραδοσιακές στολές του νησιού χόρεψαν εντυπωσιάζοντάς τους.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του πλοίαρχου του κρουαζιερόπλοιου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΗ Απόλλωνα Φιλιππή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και με τον διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών, όπου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και ευχές.

Η όλη εκδήλωση υποδοχής, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, έγινε με στόχο «την προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου την προβολή του λιμανιού και της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και του πολιτισμού, της ιστορίας, της κρητικής φιλοξενίας και της ιδιοσυγκρασίας μας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας για ενίσχυση της τοπικής οικονομίας από την κρουαζιέρα».

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, που έμεινε σήμερα ανοιχτός λόγω της άφιξης τους στην πόλη, και επισκέφθηκαν αξιοθέατα του Ηρακλείου.

Το κρουαζιερόπλοιο με τους 4.360 τουρίστες αποπλέει στις 16:00 από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024