
Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά
Επίσκεψη στη φιλανθρωπική οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου πραγματοποίησε την Τετάρτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Εδώ, στην Κιβωτό του Κόσμου γίνεται ένα μικρό, καθημερινό θαύμα, το βλέπουν ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν στα θαύματα» δήλωσε.
Επίσκεψη στη φιλανθρωπική οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου πραγματοποίησε την Τετάρτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Εδώ, στην Κιβωτό του Κόσμου γίνεται ένα μικρό, καθημερινό θαύμα, το βλέπουν ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν στα θαύματα. Ο πατέρας Αντώνιος και όλοι οι εθελοντές έχουν δώσει τη ψυχή τους, έχουν αφοσιωθεί και έχουν φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια» δήλωσε η κ. Γεννηματά.
»Μια μεγάλη αγκαλιά, με αλληλεγγύη και αγάπη για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη και τις μητέρες τους, όποια θρησκεία και αν πιστεύουν όποιο χρώμα και αν έχουν. Είναι ένα θετικό πρότυπο από αυτά που σήμερα έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε.
»Χρόνια τώρα παρακολουθούμε και στηρίζουμε το έργο που γίνεται στην Κιβωτό και θα συνεχίσουμε. Τους ευχόμαστε να έχουν καλές γιορτές και πάνω από όλα να έχουν δύναμη και πίστη για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν. Toυς έχουμε ανάγκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία




