Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι έγραψε η Φώφη Γεννηματά στο Twitter για το σύμφωνο συμβίωσης

Τι έγραψε η Φώφη Γεννηματά στο Twitter για το σύμφωνο συμβίωσης

Με αναρτήσεις της στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, που απουσίαζε από την ψηφοφορία, την υπερψήφιση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης. Συνεργάτες της ανέφερε ότι ήταν στη Βουλή, αλλά απουσίασε από την ψηφοφορία, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας και αφού ήταν βέβαιο πως δεν υπήρχε κίνδυνος να μην υπερψηφιστεί ο νόμος.

Με αναρτήσεις της στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, που απουσίαζε από την ψηφοφορία, την υπερψήφιση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης.

Συνεργάτες της ανέφερε ότι ήταν στη Βουλή, αλλά απουσίασε από την ψηφοφορία, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας και αφού ήταν βέβαιο πως δεν υπήρχε κίνδυνος να μην υπερψηφιστεί ο νόμος.

«Σήμερα, ξημέρωσε μία καλύτερη μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλαμε αποφασιστικά σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη προόδου» ανέφερε, ενώ σε άλλη ανάρτησή της τόνισε:

«Να λείπουν οι ακρότητες, επιτέλους. Απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και στην αξιοπρέπεια των πολιτών».

Παράλληλα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα σχολίασε: «Κύριε Τσίπρα, συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024