Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Cabrio 2017: Σε πλήρη εξέλιξη

Audi A3 Cabrio 2017: Σε πλήρη εξέλιξη

Η γερμανική φίρμα συνεχίζει σε… υψηλές ταχύτητες την εξέλιξη του ανανεωμένου Α3, καθώς λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της τετράθυρης έκδοσης, το κλείστρο του φωτογραφικού φακού συλλαμβάνει την ανοιχτή εκδοχή του premium μικρομεσαίου μοντέλου.

Μετά την εμφάνιση της τετράθυρης εκδοχής του ως δοκιμαστικού πρωτότυπου, σειρά στα πεδία δοκιμών του παγωμένου ευρωπαϊκού βορρά παίρνει η ανοιχτή έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου, επιβεβαιώνοντας ότι οι διαδικασίες ανανέωσης του premium μοντέλου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο δεν φαίνεται να υπάρχουν τεράστιες αλλαγές, όπως άλλωστε επιβάλλουν τα συνήθη πρότυπα της Audi, ωστόσο μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει μια διαφοροποίηση στην εξαγωνική γρίλια όπου οι ακμές δείχνουν πιο έντονες, τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τα νέα φωτιστικά σώματα που μιμούνται αυτά του νέου Α4.

Στο πίσω τμήμα διακρίνονται ο επίσης ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας ενώ, το σίγουρο είναι ότι καθώς η εξέλιξη προχωρά, θα προστεθούν και νέα φωτιστικά σώματα.

Επίσης σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στο εσωτερικό, εκτός από τις εθιμοτυπικές αναβαθμίσεις σε επίπεδο επιλογών υλικών και τις νέες αισθητικές πινελιές, το νέο Α3, ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος, θα υιοθετήσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του Α4 σε συνδυασμό με ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με λογισμικά Apple CarPlay και Android Auto, διευκολύνοντας τη σύνδεση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αντίστοιχων συσκευών.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, αναμένεται ένα μείγμα των «συνήθων υπόπτων» από το οπλοστάσιο της Audi, αλλά και νέες προσθήκες όπως ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων με σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων και ισχύ 190 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024