Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Στη γραμμή της εκκίνησης του Ράλλυ Monte Carlo ο R. Kubica

WRC: Στη γραμμή της εκκίνησης του Ράλλυ Monte Carlo ο R. Kubica

To παρόν στον πρώτο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα δώσει ο R. Kubica, συμμετέχοντας με ένα από τα Ford Fiesta RS WRC που εξελίσσει η M Sport.

Συνέχεια στην καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ πρόκειται να δώσει ο R. Kubica, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τις και τις ειδικές διαδρομές του WRC και να δραστηριοποιείται σε έναν διαφορετικό τύπο αγώνων.

Ο Πολωνός, πρόκειται να δώσει κανονικά το παρόν στον εναρκτήριο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, δηλώνοντας μάλιστα πιο έτοιμος από ποτέ για τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

«Αυτή θα ήταν η χειρότερη στιγμή για να σταματήσω. Τους τελευταίους πέντε ή έξι αγώνες νιώθω σαν ένας πραγματικός οδηγός ράλλυ, περισσότερο ώριμος».

«Πολλά από τα πράγματα τα οποία με φόφιζαν στο παρελθόν δείχνουν περισσότερο φυσιολογικά τώρα επειδή κλήθηκα να τα αντιμετωπίσω περισσότερες από μια φορά, συνεπώς αισθάνομαι πιο άνετος και ικανός για να οδηγήσω καλύτερα και ταχύτερα».

«Νιώθω περισσότερο οδηγός ράλλυ από ποτέ», δήλωσε ο R. Kubica ο οποίος θα συμμετάσχει στο Ράλλυ Monte Carlo με ένα από τα Ford Fiesta RS WRC που εξελίσσει η M Sport.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωταθλήτρια VW και η Hyundai πρόκειται να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν με τρία πληρώματα, ενώ απουσία της Citroen από το πρωτάθλημα του 2016, την ευθύνη των δύο DS3 θα έχει η Abu Dhabi Total Team.

auto.in.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024