Ο Κοντονής ζήτησε άμεση συμμόρφωση στους κανονισμούς της ΕΠΟ από τον Γκιρτζίκη
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη είχε σήμερα, Τρίτη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη είχε σήμερα, Τρίτη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.
Αντικείμενο ήταν τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα γήπεδα, αλλά και το βαρύ κλίμα που επικρατεί στους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας της μη ενιαίας εφαρμογής του πειθαρχικού δικαίου της Ομοσπονδίας, γεγονός που προκαλεί κρούσματα βίας και σοβαρές αντιδράσεις από τον φίλαθλο κόσμο.
Ο κ. Κοντονής ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ την άμεση συμμόρφωση όλων των εμπλεκομένων στους υφιστάμενους κανονισμούς της ομοσπονδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442