Κολομβία: Προεδρική παρέμβαση στο φιάσκο με την Μις Υφήλιος
Προεδρικά λόγια παρηγοριάς για τη νεαρή καλλονή της Κολομβίας που στέφθηκε Μις Υφήλιος για να χάσει άμεσα τον τίτλο, λόγω λάθους. Ο πρόεδρος της χώρας, Χουάν Μανουέλ Σάντος, δήλωσε ότι η Αντριάνα Γκουτιέρες θα εξακολουθεί να είναι η ομορφότερη του πλανήτη.
Προεδρικά λόγια παρηγοριάς για τη νεαρή καλλονή της Κολομβίας που στέφθηκε Μις Υφήλιος για να χάσει άμεσα τον τίτλο, λόγω λάθους. Ο πρόεδρος της χώρας, Χουάν Μανουέλ Σάντος, δήλωσε ότι η Αντριάνα Γκουτιέρες θα εξακολουθεί να είναι η ομορφότερη του πλανήτη.
«Είναι ασυνήθιστο… παρακολουθούσα την τελετή απονομής της Μις Υφηλίου με την οικογένειά μου, είχαμε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζουμε όταν ανακοίνωσαν ότι η Κολομβία κερδίζει τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά» δήλωσε ο Σάντος στο ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Nacional.
«Η βασίλισσά μας (της ομορφιάς) ήταν υπέροχη, ήταν συγκλονιστική και νιώσαμε απογοήτευση όταν αυτός ο παρουσιαστής είπε ότι έκανε λάθος» προσέθεσε ο πρόεδρος της Κολομβίας, της χώρας που είχε ήδη πανηγυρίσει πριν από έναν χρόνο τη στέψη της Παουλίνα Βέγκα Ντιέπα, με τον τίτλο της Μις Υφηλίου 2014.
«Για εμένα, η βασίλισσά μας συνεχίζει και θα συνεχίζει να είναι η Μις Υφήλιος. Την έστεψαν βασίλισσα, οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν, και για εμένα, ως υπήκοο της Κολομβίας, θα συνεχίσει να φέρει το τίτλο της Μις Υφήλιος» κατέληξε ο Χουάν Μανουέλ Σάντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442