
Πισωγύρισμα Παναθηναϊκού που αναζητά λύσεις
Ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίας αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να κλείσει το 2015 όχι όπως φανταζόταν. Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να δήλωσε ότι δεν ήταν εκνευρισμένος από την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή, ωστόσο στα αποδυτήρια των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός. Μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής όπου και θα παρθούν αποφάσεις για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ.
Ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίας αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να κλείσει το 2015 όχι όπως φανταζόταν. Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να δήλωσε ότι δεν ήταν εκνευρισμένος από την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή, ωστόσο στα αποδυτήρια των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.
Μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής όπου και θα παρθούν αποφάσεις για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ.
Το «παρών» θα δώσουν Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και ο Αντρέα Στραματσόνι.
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα μεταβούν σήμερα, Δευτέρα, στο Κορωπί για προπόνηση και μετά το τέλος της θα ξεκινήσει η άδεια τους (επιστροφή στις 28 του μήνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο είδος ορυκτού ανακαλύφθηκε στο σημείο της πρώτης πυρηνικής δοκιμής
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός: MVP του Game 5 ο Μπρανκού Μπαντιό (pic)
- Τα Playoffs λένε τα πάντα για το πρότζεκτ του Μπενίτεθ
- Πεσκόφ: Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής στην ειρηνευτική διαδικασία για την Ουκρανία
- Θλίψη για τη Σάρον Στόουν: Πέθανε ο αδελφός της Μάικλ στα 74 του
- Φάμελλος: Ο χυδαίος Γεωργιάδης είναι το ακροδεξιό εξτρέμ του Μητσοτάκη


