
Πισωγύρισμα Παναθηναϊκού που αναζητά λύσεις
Ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίας αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να κλείσει το 2015 όχι όπως φανταζόταν. Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να δήλωσε ότι δεν ήταν εκνευρισμένος από την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή, ωστόσο στα αποδυτήρια των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός. Μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής όπου και θα παρθούν αποφάσεις για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ.
Ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίας αγωνιστικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να κλείσει το 2015 όχι όπως φανταζόταν. Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να δήλωσε ότι δεν ήταν εκνευρισμένος από την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή, ωστόσο στα αποδυτήρια των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.
Μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής όπου και θα παρθούν αποφάσεις για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ.
Το «παρών» θα δώσουν Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και ο Αντρέα Στραματσόνι.
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα μεταβούν σήμερα, Δευτέρα, στο Κορωπί για προπόνηση και μετά το τέλος της θα ξεκινήσει η άδεια τους (επιστροφή στις 28 του μήνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φονική επίθεση αρκούδας στην Πολωνία – Νεκρή 58χρονη
- Στη φυλακή ο ανήλικος για την παράσυρση της 16χρονης στη Λιοσίων
- Άγιος Δημήτριος: Πού κρύβονται τα μυστικά της δολοφονίας του 27χρονου – Το μοιραίο ραντεβού, ο καβγάς και το μαχαίρωμα
- Ολυμπιακός: Ο Αγιούμπ και η Τούμπα που του πάει…
- Ο κύβος ερρίφθη για Μπαλέμπα
- Πούτιν: Η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα συμφέροντα της στην Αρκτική



