Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακρόαση για το Δεν είμαι φλαμίνγκο του Πέτρου Κουμπλή

Ακρόαση για το Δεν είμαι φλαμίνγκο του Πέτρου Κουμπλή

Το Θέατρο 104 αναζητεί άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 20 ως 30 χρονών που να χορεύουν και να τραγουδούν με άνεση για την παραγωγή του θεατρικού έργου για παιδιά, Δεν είμαι φλαμινγκο του Πέτρου Κουμπλή.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικο τους και μία φωτογραφία στο email:104.auditions@gmail.com. Η παραγωγή θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους […]

Το Θέατρο 104 αναζητεί άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 20 ως 30 χρονών που να χορεύουν και να τραγουδούν με άνεση για την παραγωγή του θεατρικού έργου για παιδιά, Δεν είμαι φλαμινγκο του Πέτρου Κουμπλή.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικο τους και μία φωτογραφία στο email:104.auditions@gmail.com.
Η παραγωγή θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους για την ακρόαση με συγκεκριμένη σκηνή και τραγούδι από την παράσταση.

Η μουσική κωμωδία για παιδιά πουγράφει, σκηνοθετεί και συνθέτει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής είναι ένα έργο για την αποδοχή του εαυτού μας, τη σχέση γονέων και παιδιών, τη διαφορετικότητα, τη Φύση, την Ελευθερία της σκέψης και την Αγάπη.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα αξιαγάπητο στρουθοκαμηλάκι, το Μιλώ, που πασχίζει με κάθε τρόπο να γίνει μέλος της παρέας των όμορφων και κακομαθημένων φλαμίνγκο. Στην προσπάθειά του ν’ αποδείξει σε όλους πως κι εκείνος είναι ένα φλαμίνγκο κι όχι στρουθοκάμηλος, μπλέκει σε απίστευτες περιπέτειες που τον οδηγούν μέχρι το σκοτεινό κελί του άγριου Ξεπουπουλιαστή.
Θα τα καταφέρει άραγε ο Μιλώ ν’ αποδράσει και να σώσει τον εαυτό του και τους φίλους του;

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024