Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλακιωτάκης: Κανείς υποψήφιος δεν συγκεντρώνει απόλυτη πλειοψηφία

Πλακιωτάκης: Κανείς υποψήφιος δεν συγκεντρώνει απόλυτη πλειοψηφία

Ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα και σύνεση συνέστησε τους δύο υποψηφίους του β' γύρου ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τους τέσσερις υποψηφίους του α' γύρου «για τον φιλότιμο αγώνα τους, κυρίως όμως για την ευπρεπή στάση τους κατά την ημέρα των εκλογών».

Ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα και σύνεση συνέστησε τους δύο υποψηφίους του β’ γύρου ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τους τέσσερις υποψηφίους του α’ γύρου «για τον φιλότιμο αγώνα τους, κυρίως όμως για την ευπρεπή στάση τους κατά την ημέρα των εκλογών».

Δίνοντας μια εικόνα του αποτελέσματος ο κ. Πλακιωτάκης είπε πως κανείς από τους δύο πρώτους δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία, ενώ αναφερόμενος στη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές είπε:

«Σήμερα πάνω από 400.000 στελέχη μέλη και φίλοι του κόμματός μας προσήλθαν στις κάλπες και ανταποκρίθηκαν στο χρέος τους απέναντι στην παράταξη και την ιστορία της.

» Ως μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 400.000 στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, οι οποίοι με την ψήφο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην κοινή μας προσπάθεια ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, δυνατή, φιλοευρωπαϊκή δύναμη για τον τόπο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκλογική διαδικασία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024