Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τζιτζικώστας: Να αφήσουμε φίλους και στελέχη να εκφραστούν ανόθευτα

Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης, ούτε διάλυσης της ΝΔ, δήλωσε με κατηγορηματικότητα σε συνέντευξή του στο Mega ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: «Επιτέλους ας αφήσουμε τους Νεοδημοκράτες και τους φίλους αυτής της παράταξης να εκφραστούν ανόθευτα αύριο».

Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης, ούτε διάλυσης της ΝΔ, δήλωσε με κατηγορηματικότητα σε συνέντευξή του στο Mega ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: «Επιτέλους ας αφήσουμε τους Νεοδημοκράτες και τους φίλους αυτής της παράταξης να εκφραστούν ανόθευτα αύριο».

Ο κ. Τζιτζικώστας άφησε αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με αφορμή την τοποθέτηση περί αποχώρησής του από τη διεκδίκηση της ηγεσίας, εφόσον δεν είναι πρώτος, αλλά και της στήριξης συγκεκριμένου συνυποψηφίου.

«Δεν θεωρώ ότι η δήλωση του κ. Μεϊμάρακη μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτικό φλερτ. Αυτά είναι παλαιοκομματικές λογικές, είναι τακτικές οι οποίες ανήκουν στη δεκαετία του 1960 πολιτικά αν με ρωτάτε. Και τώρα κάνει το ίδιο πράγμα, την τελευταία στιγμή, εκβιάζει ουσιαστικά, λέγοντας ότι αν δεν με εκλέξετε πρώτο θα φύγω. Είμαστε μία μέρα πριν τις εκλογές. Ακόμη και αν ήμουν εγώ στη θέση που έβαλε τον κ. Μητσοτάκη, θα σας έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα.»

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Ρουσόπουλου: «Διαφωνώ ριζικά με την άποψη του κ. Ρουσόπουλου περί διάσπασης της ΝΔ. Δεν τίθεται θέμα ούτε διάσπασης, ούτε διάλυσης της ΝΔ. Ξέρω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει σε αυτή τη λογική και το κάνει αυτό διότι βλέπουν και εκείνοι το μεγάλο ρεύμα που έχει διαμορφωθεί πλέον στην κοινωνία και στους αυριανούς ψηφοφόρους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.»

Προανήγγειλε άνοιγμα στα στελέχη και στην κοινωνία και αναδιάρθρωση στη ΝΔ: «Θα κάνω άνοιγμα σε όλα τα στελέχη, τα μέλη, σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι αυτή η παράταξη, πρέπει ριζικά να αλλάξει, γιατί διαφορετικά εάν μείνουμε με αυτές τις λογικές, η κοινωνία θα μας προσπεράσει και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ανενόχλητος, όπως και ο κ. Τσίπρας, να καταστρέφουν τη χώρα. Από την επόμενη ημέρα οι επιλογές που θα γίνουν για να στελεχωθεί ο κομματικός μηχανισμός καταρχήν και ο κρατικός μεθαύριο, θα έχουν ένα χαρακτηριστικό, την αξιοσύνη. Τελείωσαν οι επιλογές με βάση το πόσο κοντά είναι στον εκάστοτε αρχηγό, ή αν τον στήριξαν στις εκλογές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024