
Η Μπαρτσελόνα στον τελικό με χατ τρικ του Σουάρες
Η Μπαρτσελόνα πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία. Χάρη σε χατ τρικ του Λουίς Σουάρες, οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 3-0 την κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γιοκοχάμα, και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Ρίβερ Πλέιτ.
Η Μπαρτσελόνα πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία.
Χάρη σε χατ τρικ του Λουίς Σουάρες, οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 3-0 την κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γιοκοχάμα, και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Ρίβερ Πλέιτ.
Ο Ουρουγουανός στράικερ πέτυχε στο 39ο, στο 50ο λεπτό και με πέναλτι στο 67ο λεπτό τα τέρματα των πρωταθλητών Ευρώπης που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από κολικό νεφρού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λούκα Ντόντσιτς επενδύει στην Ευρώπη: Νέα μπασκετική δύναμη γεννιέται στη Ρώμη
- Σενάρια για Κονατέ και Παρί Σεν Ζερμέν
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League


