Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πούτιν έδωσε Νόμπελ, έβγαλε πρόεδρο ΗΠΑ και αποθέωσε τις κόρες του

Ο Πούτιν έδωσε Νόμπελ, έβγαλε πρόεδρο ΗΠΑ και αποθέωσε τις κόρες του

Μπορεί για πολλούς να αποτελούν «κόκκινο πανί», αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν μόνο καλά λόγια έχει να πει για αυτούς. Ο λόγος για τον Σεπ Μπλάτερ, τον αποπεμφθέντα πρόεδρο της FIFA και τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ. Για τον πρώτο είπε ότι... αξίζει το Νόμπελ, ενώ χαρακτήρισε τον δεύτερο πολύ ταλαντούχο. Επίσης, αναφέρθηκε στις λατρεμένες κόρες του, λέγοντας ότι τους αρέσει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί για πολλούς να αποτελούν «κόκκινο πανί», αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν μόνο καλά λόγια έχει να πει για αυτούς.

Ο λόγος για τον Σεπ Μπλάτερ, τον αποπεμφθέντα πρόεδρο της FIFA και τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ. Για τον πρώτο, ο ρώσος πρόεδρος είπε ότι… αξίζει το Νόμπελ, ενώ χαρακτήρισε τον δεύτερο πολύ ταλαντούχο.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε στον Σεπ Μπλάτερ, τον οποίο χαρακτήρισε «αξιοσέβαστο άνθρωπο» και σημείωσε ότι οι ερευνητές πρέπει να βρουν εάν υπήρξαν περιστατικά διαφθοράς στον οργανισμό ποδοσφαίρου.

Ο Μπλάτερ «είναι αξιοσέβαστος άνθρωπος, έχει κάνει πολλά για την ανάπτυξη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σε αυτόν πρέπει να δοθεί το βραβείο Νόμπελ» είπε ο ρώσος πρόεδρος.

«Είναι φανταχτερός άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος, δεν χωρά αμφιβολία» είπε για τον Ντόναλντ Τραμπ ο Πούτιν, καλωσορίζοντας τα σχόλια του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων ότι επιθυμεί στενότερες σχέσεις με τη Ρωσία.

«Είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της προεδρικής κούρσας, όπως τη βλέπουμε σήμερα. Λέει ότι θέλει να προχωρήσει σε ένα άλλο επίπεδο σχέσεων, ένα βαθύτερο επίπεδο σχέσεων με τη Ρωσία. Πώς γίνεται να μη το καλωσορίσουμε αυτό; Φυσικά και το καλωσορίζουμε» τόνισε στη διάρκεια της ετήσιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου, η οποία διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες και κάλυψε σειρά θεμάτων, από τις σχέσεις με την Τουρκία μέχρι και τοπικά ζητήματα (τον ρώτησαν για την πορεία έργων σε επαρχία της Ρωσίας).

Επίσης, ο ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στις λατρεμένες κόρες του, λέγοντας ότι τους αρέσει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην καριέρα τους, αλλά έχουν σημειώσει καλή πρόοδο. Δεν ασχολούνται με επιχειρήσεις ή την πολιτική» είπε για τη Μαρία και την Κατερίνα, χωρίς να πει ποια είναι η δουλειά τους.

«Δεν υπήρξαν ποτέ παιδιά-σταρ, δεν απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Απλά ζουν τις ζωές τους» είπε ο Πούτιν.

«Ζουν στην Ρωσία. Δεν σπούδασαν ποτέ πουθενά εκτός Ρωσίας. Είμαι περήφανος γι’ αυτές, συνεχίζουν να σπουδάζουν και δουλεύουν. Οι κόρες μου μιλούν άπταιστα τρεις γλώσσες» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024