Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι παίρνουν τελευταία ευκαιρία στη Λάρισα από τον Πογέτ

Ποιοι παίρνουν τελευταία ευκαιρία στη Λάρισα από τον Πογέτ

Ο αγώνας κυπέλλου εναντίον της ΑΕΛ, είναι ο τελευταίος στον οποίο ο Γκας Πογέτ έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί και να διαπιστώσει την κατάσταση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που είχαν από ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι επιλογές του για την αποστολή είναι οι πλέον ενδεικτικές και... αποκαλυπτικές, όσον αφορά τις σκέψεις του για τις αποδεσμεύσεις παικτών τον Ιανουάριο.

Ο αγώνας κυπέλλου εναντίον της ΑΕΛ, είναι ο τελευταίος στον οποίο ο Γκας Πογέτ έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί και να διαπιστώσει την κατάσταση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που είχαν από ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι επιλογές του για την αποστολή είναι οι πλέον ενδεικτικές και… αποκαλυπτικές, όσον αφορά τις σκέψεις του για τις αποδεσμεύσεις παικτών τον Ιανουάριο.

Ο Ουρουγουανός έχει διευκρινίσει ότι επιθυμεί να δουλεύει με 24-25 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των τερματοφυλάκων. Για το αυριανό (19:30) ματς στη Λάρισα συγκρότησε αποστολή με 20 παίκτες, ενώ άφησε έξω πέντε βασικούς (Μπαρόχα, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Γκάλο και Αρθο). Συνεπώς, από τους 32 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ΑΕΚ, οι επτά δεν υπολογίζονται.

Γροντής, Πεταυράκης και Ανδρεόπουλος, οι δύο τερματοφύλακες Βούρας, Καραγκιολίδης και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που ξεκίνησε τη σεζόν ως αρχηγός της Ενωσης φαίνεται να βλέπουν την πόρτα της εξόδου!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024