Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίλβα προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του

Ο Σίλβα προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του

Ψυχολογικές... ενέσεις από τον Μάρκο Σίλβα προς τους παίκτες του, που δείχνουν ακόμα επηρρεασμένοι από τον αποκλεισμό από το Champions League

Ψυχολογικές… ενέσεις από τον Μάρκο Σίλβα προς τους παίκτες του, που δείχνουν ακόμα επηρρεασμένοι από τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας τους έστειλε ξεκάθατο μήνυμα: «Είστε οι καλύτεροι. Το δείχνουν τα αποτελέσματά σας. Έχετε κερδίσει τους πάντες στο πρωτάθλημα. Φτάσαμε να παίζουμε την πρόκρισή μας με την Άρσεναλ, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις. Έχουμε χάσει μόνο από την Άρσεναλ και την Μπάγερν και έχουν ακουστεί ένα σωρό πράγματα. Μην ακούτε και μην ασχολείστε με όλους όσους μας αμφισβητούν. Είστε οι καλύτεροι. Να είστε μια γροθιά και να δείτε που τη νέα χρονιά θα δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο μας. Πάμε με τον Απόλλωνα τώρα να τελειώνουμε την πρόκριση» είπε μεταξύ άλλων ο Σίλβα.

Ο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα δοθεί άδεια εννέα ημερών για τις Γιορτές, με τους παίκτες να φεύγουν από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και να επιστρέφουν στου Ρέντη την Τρίτη 29 του μήνα για να προετοιμαστούν για το ματς της πρεμιέρας του β’ γύρου με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024