
Προσάραξη φορτηγού πλοίου με 9 άτομα πλήρωμα στην Αιδηψό
Φορτηγό πλοίο έμφορτο με λατερίτη (μετάλλευμα) προσάραξε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε βραχώδη περιοχή βορειοδυτικά της Αιδηψού στην Εύβοια, χωρίς να έχει σημειωθεί, σύμφωνα με δήλωση του πληρώματος, εισροή υδάτων.
Φορτηγό πλοίο έμφορτο με λατερίτη (μετάλλευμα) προσάραξε τα ξημερώματα σε βραχώδη περιοχή βορειοδυτικά της Αιδηψού στην Εύβοια, χωρίς να έχει σημειωθεί, σύμφωνα με δήλωση του πληρώματος, εισροή υδάτων.
Πρόκειται για το πλοίο «Καλυψώ» με 9 άτομα πλήρωμα που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη Λάρυμνα.
Στο σημείο όπου έχει προσαράξει το πλοίο βρίσκεται πλωτό του λιμενικού και σκάφος από μία ιχθυοκαλλιέργεια, ενώ αναμένεται ρυμουλκό στο σημείο, προκειμένου να βοηθήσει στις εργασίες αποκόλλησης και μεταφοράς του πλοίου σε ασφαλές σημείο.
Ο καιρός στο σημείο είναι καλός όπου πνέουν άνεμοι 3 με 4 μποφόρ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Όχθη: Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία καλούν το Ισραήλ να σταματήσει τους εποικισμούς
- Φενέρμπαχτσε: Η 12άδα των Τούρκων για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- Έφτασαν στο «Τ-Center» Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (vid)
- Ήρθε η ώρα να επισκεφθούμε ένα νεολιθικό κτίριο ηλικίας 4.500 ετών στο Στόουνχεντζ
- Ιράν: Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με τις ΗΠΑ
- Συνελήφθη χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής – Έβλεπε συνδρομητικά και ταινίες χωρίς να πληρώνει συνδρομή