
Ξυλοδαρμός του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια
Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, έπειτα από επίθεση κρανοφόρων εναντίον του, με γροθιές και κλοτσιές, στα Εξάρχεια.
Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, έπειτα από επίθεση αγνώστων που δέχτηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Τρίτης.
Τον βουλευτή προσέγγισαν περίπου δέκα άτομα, που φορούσαν κράνη, την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου, τον ρώτησαν «Είσαι ο Βασίλης Οικονόμου;» και στη συνέχεια ξεκίνησαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές, φωνάζοντας «να μην ξαναπατήσεις εδώ».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Οικονόμου φέρει τραύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα, τα οποία προς το παρόν δεν εμπνέουν ανησυχία, και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Το εστιατόριο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από εκείνο στο οποίο είχε προπηλακιστεί τον Απρίλιο ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Ελ Κααμπί η αποστολή του Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο (pic+vid)
- Tραγωδία στην Ιόνια Οδό – Ένας νεκρός και μία τραυματίας σε τροχαίο με νταλίκα και ΙΧ
- Τουλάχιστον ένας νεκρός και εργάτες με χημικά εγκαύματα μετά από ρήξη δεξαμενής σε βιομηχανία
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Το είχαν σκάσει από τη φυλακή
- Άνοιξε η πλατφόρμα υπογραφών στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη – Ολόκληρη η Ιδρυτική Διακήρυξη
- Ολυμπιακός: Φωτογραφίες από το δείπνο του πρωταθλητή Ευρώπης (pics)