Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Ο δάσκαλος επινόησε την επίθεση στο «όνομα» της ISIS

Γαλλία: Ο δάσκαλος επινόησε την επίθεση στο «όνομα» της ISIS

Κατασκευασμένη είναι η ιστορία του Γάλλου νηπιαγωγού που ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άνδρα στο «όνομα» του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ο 45χρονος είχε υποστηρίξει ότι άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο του επιτέθηκε φωνάζοντας «Αυτό είναι για το Νταές» ενώ βρισκόταν μόνος σε σχολική αίθουσα στο προάστιο Ομπερβιλιέρ του Παρισίου.

Κατασκευασμένη είναι η ιστορία του Γάλλου νηπιαγωγού που ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άνδρα στο «όνομα» του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο 45χρονος είχε υποστηρίξει ότι άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο του επιτέθηκε με χαρτοκόπτη ή ψαλίδι φωνάζοντας «Αυτό είναι για το Νταές, είναι προειδοποίηση» ενώ βρισκόταν μόνος σε σχολική αίθουσα στο Ομπερβιλιέρ, βόρειο προάστιο του Παρισιού.

Οι εισαγγελείς γνωστοποίησαν το απόγευμα πως ο δάσκαλος παραδέχθηκε πως η ιστορία του είναι κατασκευασμένη και τώρα ανακρίνεται ως προς τους λόγους που είπε ψέματα.

Ήταν ένα πρόσωπο που το «εκτιμούσαν» και τον «γνώριζαν όλοι οι γονείς» επισήμανε ο δήμαρχος Πασκάλ Μποντέ ενώ μια μητέρα, η Νάντια Περέζ, είπε ότι ο εκπαιδευτικός «είναι πολύ δραστήριος στο πλαίσιο της σχολικής ζωής».

Η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου κατά τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024