Μάρκο Σίλβα: «Η Αντερλεχτ αξίζει τον σεβασμό μας»
Με ικανοποίηση υποδέχθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Europa League ο Μάρκο Σίλβα, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με την Άντερλεχτ στη φάση των «16». Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να τονίσει τις δυσκολίες που θα έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και επισήμανε το γεγονός ότι η βελγική ομάδα απέκλεισε στους ομίλους αντιπάλους όπως η Μονακό.
Με ικανοποίηση υποδέχθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Europa League ο Μάρκο Σίλβα, που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με την Άντερλεχτ στη φάση των «16». Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να τονίσει τις δυσκολίες που θα έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και επισήμανε το γεγονός ότι η βελγική ομάδα απέκλεισε στους ομίλους αντιπάλους όπως η Μονακό.
«Είναι ένα παιχνίδι που βρίσκεται ακόμη μακριά. Ο αντίπαλος αξίζει σεβασμό, όπως κάθε αντίπαλος που θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο μας», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε: «Η Άντερλεχτ προέρχεται από τους ομίλους του Europa League, όπου αντιμετώπισε και νίκησε μεγάλες ομάδες, όπως η Τότεναμ και η Μονακό. Θα μας δυσκολέψει σίγουρα, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα αυτούς τους αγώνες.
Ξέρω ότι τη σεζόν 2013-14 ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύο φορές την Άντερλεχτ. Το βλέπω σαν καλό σημάδι και μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και δεν μας εξασφαλίζει. Η τελευταία εικόνα για τις δύο ομάδες είναι θετική για εμάς, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει πολλά».
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αγωνίστηκε στην Άντερλέχτ, οπότε για την πιθανότητα να τον συμβουλευτεί, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής μας ξέρει κάποια πράγματα για τον αντίπαλο μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες, όπως κάνουμε για κάθε αντίπαλο. Το ίδιο όμως θα κάνει και η Άντερλεχτ για εμάς».
Τέλος, για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές ή προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, σχολίασε: «Είναι νωρίς ακόμη. Είναι πιθανό να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα μελετήσουμε τις περιπτώσεις που έχουμε και ανάλογα θα αποφασίσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442