
Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ εν όψει Λεβαδειακού
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, για τον αγώνα της ομάδας του στην Λιβαδειά..
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, για τον αγώνα της ομάδας του στην Λιβαδειά η οποία αποτελείται από τους: Όλσεν, Μελίσσα, Μαλεζά, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίση, Πέλκα, Μακ, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.
Στο μεταξύ κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του και την Ρασίγκ βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα, που σήμερα ανήκει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Γκαμπάλα, σύμφωνα και με δηλώσεις του ατζέντη του στα ΜΜΕ της Αργεντινής.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, θέλει να φύγει από το Αζερμπαϊτζάν και όπως αναφέρουν οι Αργεντίνοι ο Περέιρα και ο ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ρασίνγκ για 6μηνο δανεισμό του αριστεροπόδαρου επιθετικού με οψιόν αγοράς το ποσό της οποία ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο.
«Ο παίκτης θα έρθει στο Μπουένος Άιρες, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα στις 4 Ιανουαρίου», δήλωσε στην «Ole» ο ατζέντης του Περέιρα, Λουίς Μπελβεδέρε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα – To αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
- Στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI σχέδιο επίθεσης με χειροβομβίδα στην Αθήνα – Το ψευδώνυμο «Dragon» και οι οδηγίες
- Καιρός: Μαζί με τη ζέστη επιστρέφει και η αφρικανική σκόνη – Οι επτά περιοχές με τις μέγιστες συγκεντρώσεις
- Κόντρα ΗΠΑ – Γαλλίας: Κάποτε ήσασταν υπόδειγμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα – Υποκριτική η στάση της Γαλλίας
- Ισπανία και Γαλλία δίνουν μάχη με τον χρόνο – Οι πυρκαγιές μαίνονται ενώ περιμένουν νέο καύσωνα
- Παραλίγο σοβαρό ατύχημα στο Tour de France: Ποδηλάτης πήγε να πέσει σε γκρεμό (vid)