
Τζιτζικώστας: Θέλω να σπάσω τα συστήματα μέσα στη ΝΔ
«Δεν μου γύρισε η Νέα Δημοκρατία την πλάτη στις περιφερειακές εκλογές, τα συστήματα που έχει μέσα και είχε εκείνη την εποχή, και αυτά θέλω να σπάσω» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ήπειρο και Ιόνιο.
«Δεν μου γύρισε η Νέα Δημοκρατία την πλάτη στις περιφερειακές εκλογές, τα συστήματα που έχει μέσα και είχε εκείνη την εποχή, και αυτά θέλω να σπάσω» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ήπειρο και Ιόνιο.
Την ίδια ώρα ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε πεπεισμένος ότι «από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η ΝΔ θα έχει πρόεδρο και δεν θα χρειαστεί η επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας».
Αναφερόμενος στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και την ιδεολογία της, επισήμανε ότι «η ιδεολογία του κόμματος πολλές φορές παρέκλινε και καταπατήθηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής της». «Λίγοι και βολεμένοι δεν θέλουν την αλλαγή μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτό δεν θα τους περάσει» είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τα υπέρογκα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ, ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος θα προβεί άμεσα σε εξορθολογισμό των δαπανών και θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τα οικονομικά του κόμματος. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε ΑΦΜ και να φορτώσουμε τα χρέη στους Έλληνες πολίτες» επισήμανε.
«Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση και είμαι αποφασισμένος να τα αλλάξω όλα στη ΝΔ» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική που ασκεί, ανέφερε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και λαϊκιστής ηγέτης, δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του σε καμία περίπτωση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έδεσσα: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών – Απέσπασαν χρυσές λίρες και κοσμήματα
- Κρήτη: Στη φυλακή η μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ρέιντερς στο προσκήνιο καθώς απομακρύνεται ο Μπερνάρντο Σίλβα
- Πανελλαδικές 2026: «Περιμέναμε να πέσει τεχνητή νοημοσύνη» – Πώς σχολιάζουν οι υποψήφιοι τα θέματα στα ΕΠΑΛ
- Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζεται να υιοθετήσει παιδί;
- Τσουκαλάς: Η στέγαση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο των λίγων – Η κυβέρνηση επιμένει σε λάθος λύσεις