
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα τα οποία «ξεκλειδώνουν» την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ. Το νομοσχέδιο εισάγεται τη Δευτέρα, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ενώ στην Ολομέλεια θα εισαχθεί και θα ψηφιστεί την Τρίτη.
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα τα οποία «ξεκλειδώνουν» την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ.
Το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων», εισάγεται τη Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.
Η συνεδρίαση στην Επιτροπή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας, με την υποβολή της σχετικής έκθεσης.
Η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια θα ολοκληρωθεί σε μία συνεδρίαση, η οποία θα αρχίσει στις 9:30 το πρωί της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί εντός 10 ωρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: ΗΠΑ – Βέλγιο
- Οι ενδεκάδες του ΗΠΑ – Βέλγιο: Κανονικά βασικός ο Μπαλογκάν…
- Μακρόν – Συρία: Ο πρώην… τζιχαντιστής πρόεδρος αλ Σάρα χαιρετίζει τον «πολύ εποικοδομητικό» ρόλο της Γαλλίας
- «Κογκρέσο-ζόμπι» φοβούνται οι Ρεπουμπλικάνοι
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δύο μεγάλα δώρα στον Σουλτάνο
- Ο πόλεμος των… νυφικών – Dior εναντίον Chanel
