
Τη Δευτέρα οι απολογίες για την υπόθεση του Noor 1
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης εγγράφων από την πλευρά των κατηγορουμένων στη δίκη για τους δύο τόνους ηρωίνης στο πλοίο «Noor 1». Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με απολογίες των κατηγορουμένων.
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης εγγράφων από την πλευρά των κατηγορουμένων στη δίκη για τους δύο τόνους ηρωίνης στο πλοίο «Noor 1». Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με απολογίες των κατηγορουμένων.
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποφυλακιστούν, λόγω παρέλευσης του 18μήνου προφυλάκισης, τέσσερις κατηγορούμενοι τουρκικής καταγωγής. Οι τρεις έχουν βελγική υπηκοότητα ενώ ελληνική υπηκοότητα έχει ο τέταρτος, ο Βαλκάν Αξαλάκ, που κατηγορείται ότι εκτελούσε χρέη διερμηνέα.
Για την αποφυλάκισή τους έχει εκδοθεί βούλευμα και θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό με την υποχρέωση να παρουσιάζονται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα, ενώ τη μεταφορά τους στο εφετείο Αθηνών θα αναλάβει το τμήμα μεταγωγών της αστυνομίας. Παράλληλα τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χανιά: Κοιμόταν στην παραλία, νόμιζαν ότι ήταν νεκρός και κάλεσαν το ΕΚΑΒ
- Τουλάχιστον 82 νεκροί από τις βροχοπτώσεις και τις φονικές πλημμύρες σε Ινδία, Πακιστάν και Αφγανιστάν
- «Οι Καβαλίερς κοιτάζουν Χεζόνια – Απάντησε αρνητικά σε τρεις ομάδες της Euroleague»
- Λάρισα: Νεκρή δίπλα στο τρακτέρ της βρέθηκε 69χρονη αγρότισσα – Τι συνέβη
- Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών και Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού
- Ο Τομ Χόλαντ θα ήθελε ο Φρεντ Αστέρ να νιώθει περήφανος για εκείνον – Η νέα βιογραφία

