Γαλλία: Ταυτοποιήθηκε ο τρίτος καμικάζι της επίθεσης στο Bataclan
Τρεις εβδομάδες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, οι αρχές -όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης- κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον τρίτο καμικάζι της επίθεσης στο θέατρο Bataclan. Σύμφωνα με την Le Parisien, πρόκειται για τον Φουέντ Μοχάμεντ-Αγκαντ, 23 ετών, κάτοικο Στρασβούργου.
Τρεις εβδομάδες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, οι αρχές -όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης- κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον τρίτο καμικάζι της επίθεσης στο θέατρο Bataclan.
Σύμφωνα με την Le Parisien, πρόκειται για τον Φουέντ Μοχάμεντ-Αγκάντ, 23 ετών, κάτοικο Στρασβούργου.
Βάσει των στοιχείων της έρευνας, ο 23χρονος κινείτο στο περιβάλλον του Μουράντ Φάρες, ενός από τους βασικούς στρατολογητές τζιχαντιστών στη Γαλλία.
Όπως γράφει η Le Parisien, ο αδελφός του Καρίμ είναι κρατούμενος μετά το πέρασμά του από τη Συρία.
Ήταν μέλος ομάδας δέκα ατόμων που αναχώρησαν από τη συνοικία του Μάιναου του Στρασβούργου το 2013 με προορισμό τη Συρία. Δύο από την ομάδα σκοτώθηκαν στη Συρία, ενώ άλλοι επτά επέστρεψαν την άνοιξη του 2014 και τέθηκαν υπό κράτηση.
Ο τελευταίος της ομάδας ήταν ο Φουέντ Μοχάμεντ-Αγκαντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Όλη η δυστοπία των ΗΠΑ σε μια viral φωτογραφία» – Οι νεοναζί Patriot Front στο φακό του Reuters
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Έφτασε μέχρι την Αττική και την Κόρινθο το τοξικό νέφος
- Νετανιάχου: Υποστηρίζει ότι χριστιανικά χωριά στον Λίβανο ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Τούχελ: «Δεν είναι αλήθεια» – Ο προπονητής της Αγγλίας διέψευσε τα σενάρια για Viagra ενόψει Μεξικού


