Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόρριψη της αίτησης των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ σχετικά με τον πραγματικό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου».

Στάση αναμονής από τον Παναθηναϊκό

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να απαντήσουν επισήμως πριν λάβουν γνώση επ’ αυτού από τις αρμόδιες Αρχές, με «κύκλους» των «πρασίνων» να σχολιάζουν: «Η απόφαση δεν έχει δημοσιευτεί. Όταν δημοσιευτεί και λάβουμε γνώση θα τοποθετηθούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο